Podczas kolejnej odsłony "Historii Kuchennych" poznamy kuchnię i kulturę
Tajwanu. Będzie tajwańska muzyka, herbata, a przede wszystkim ludzie i
potrawy.
Jak zwykle czeka nas wspólne gotowanie, więc zapraszamy osoby nie obawiające się ubrudzić sobie rąk. Znajomość obsługi obieraczek, chochel i tarek mile widziana, choć niekonieczna. Warto przynieść własny fartuch :)
Spotkanie poprowadzi Sophie Chiang.
Wstęp wolny. Liczba miejsc ograniczona.
Zapisy: zielonacytryna@gmail.com
Sobota, 9.06, 16:00
Teatr Baza, ul. Podchorążych 39
Spotkanie poprowadzi Sophie Chiang.
Wstęp wolny. Liczba miejsc ograniczona.
Zapisy: zielonacytryna@gmail.com
Sobota, 9.06, 16:00
Teatr Baza, ul. Podchorążych 39
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz